Background PartyPig Kleine feesten GROOTS vieren

PARTY PIG

Is het tijd voor een feestje? Party Pig adviseert u graag! Want uw feest wordt natuurlijk het leukste feest ooit en daar hoort kwaliteitsmateriaal bij. Van wijnglas tot partytent van kinderdisco tot straatbarbecue.

Party PigIk zal mij nog even voorstellen. Ik ben Paul Meex, eigenaar van Party Pig en altijd geïnteresseerd geweest in het verzorgen van feesten. Veel materiaal had ik al aangeschaft, er ontbrak alleen nog een goed opgezet bedrijfsplan. Tijdens mijn studie Food and Business op de Hogeschool Zuyd in Sittard kreeg ik de kans mijn diploma te halen met het starten van een eigen bedrijf.

Party Pig verhuurt aan particulieren en bedrijven en handhaaft daarbij dezelfde hoge standaarden. Party Pig verhuurt ook kostuums. Zo kunt u ludieke kostuums huren zoals een Sesamstraat-pop, de familie Simpsons, de Kerstman en Sinterklaas. Een roze Sinterklaas of Kerstman zitten ook in het assortiment.

Waarom kiest u voor Party Pig?

-       Huurprijs is niet per dag maar van vrijdag t/m maandag of maandag t/m vrijdag. (m.u.v. de seizoenskostuums). 
-       Spullen worden altijd bij u thuis geleverd en geïnstalleerd. 
-       Binnen gemeente Voerendaal, een gratis breng en haal service.
-       Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Party Pig komt graag bij u langs om u feestlocatie te bekijken en een vrijblijvende offerte te maken.
-       Party Pig staat altijd voor u klaar en heeft geen van 9-5 mentaliteit.  

 

Heeft u binnenkort een feestje? Dan is Party Pig u graag feestelijk van dienst!